Get a custom quote

Fill in this form and someone from our sales team will get back to you shortly.
Політика конфіденційності
Ми в Колорісофт серйозно ставимося до конфіденційності та вживаємо технічних та організаційних заходів, щоб забезпечити дотримання ваших прав на захист даних як ми, так і наші партнери.

Ми хочемо, щоб ви знали, які дані ми збираємо та як їх використовуємо. Коли ми розробляємо наш веб-сайт та впроваджуємо нові технології, щоб покращити наше обслуговування для вас, можуть знадобитися зміни в Політиці конфіденційності. Тому рекомендуємо час від часу переглядати цю Політику.

Використовуючи наш веб-сайт: https://site.quickskills.pro/ (надалі – веб-сайт), ви приймаєте цю Політику конфіденційності, підтверджуєте, що вам не менше 18 років та маєте повну правоздатність, і даєте згоду на збирання, зберігання та використання ваших персональних даних відповідно до цього Політика. Будь ласка, не використовуйте веб-сайт інакше.

Ця Політика конфіденційності базується на Законі України «Про захист персональних даних», в тому числі включаючи європейському регламент захисту даних 2016/679 / ЄС (Загальний регламент щодо захисту даних - GDPR). Колоріс свідомо нічого не робитеми і не дозволить зробити що небуть, що може призвести до порушення Закону України «Про захист персональних даних» та Регламенту - GDPR.

Хто відповідає за ваш збір персональних даних

Ми, Товариство з обмеженою відповідальністю «Колоріс IT», 03134, м. Київ, вул. Шутова, будинок 9А, офіс 522, реєстраційний код 38612521 (надалі – «Колорісофт» та/або "ми") - це контролер ваших персональних даних, тобто ми визначаємо цілі та засоби ваших особистих даних обробка даних та відповідальні за її безпеку.

Якщо у вас є запитання чи скарги щодо безпеки ваших особистих даних, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті info@coloris.com.ua.

Які дані ми збираємо та обробляємо

Ви можете переглядати наш веб-сайт, не ідентифікуючи себе та не надаючи ніяких даних, за винятком автоматично зібраних технічних даних про ваш комп'ютер та з'єднання (див. Докладніше нижче).

Щоб використовувати наш веб-сайт в якості учня, на вашому веб-сайті створюється ваш особистий профіль, який містить таку інформацію, яка або ви введені вами під час реєстрації, або надана вашим роботодавцем:

  • електронна адреса;
  • ім'я та прізвище (ми не перевіряємо, чи це ваше справжнє ім'я);
  • організація та назва роботи (ми не перевіряємо їх правильність);
  • країна;
  • номер телефону (необов'язково).
Зауважте, що ми не зберігаємо ваш пароль у читаній формі, а лише конкретні дані, що дозволяють перевірити правильність введеного пароля (хеш-функція пароля).

Якщо ви хочете, ви можете додати фотографію свого профілю (будь то ваш фактичний портрет чи ні) для індивідуалізації вашого представлення.

Якщо ви зв'яжетесь з нами електронною поштою, ваша електронна адреса разом з будь-якою іншою інформацією, включеною в електронну пошту (наприклад, ваше ім'я, дані вашого облікового запису), ми отримаємо та тимчасово зберігатимемося до моменту випуску вашої пошти. вирішено.

Крім того, наші сервери автоматично збирають технічні дані щодо вашого комп'ютера та з'єднання: тип браузера, операційна система, IP-адреса, час і дата відвідування, статистичні дані про перегляд сторінок, трафік на інші веб-сайти та стандартна інформація веб-журналу. Технічні дані зберігаються в окремій базі даних. Він не пов'язаний безпосередньо з наданими вами даними (ім'я, електронна пошта тощо), лише через маркер, який дозволяє псевдонімізувати ваші дані.

Ми також використовуємо файли cookie, щоб забезпечити більше індивідуального та інтерактивного досвіду. Детальніше про них див. Нижче, у розділі "Політика щодо cookie".

Період зберігання персональних даних

Ми зберігаємо ваші персональні дані не довше, ніж це потрібно для цілей, для яких вони обробляються. Анонімізовані дані (дані, які неможливо віднести конкретній особі) можуть зберігатися довше виключно для наукових чи статистичних цілей.

Зокрема,
  • Ми зберігаємо дані вашого рахунку, поки ви або ваш роботодавець не попросить нас видалити ваш рахунок; ми видаляємо дані вашого облікового запису. Дані видаляються через 5 робочих днів з моменту отримання запиту.
  • Дані, отримані при контакті з нами електронною поштою, зберігаються до вирішення вашого питання.
  • Технічні дані про ваш комп'ютер та з'єднання видаляються, як тільки вони більше не потрібні.
  • Якщо деякі законодавчі норми вимагають зберігання ваших даних протягом більш тривалого періоду, ваші дані зберігаються на ці періоди.
  • Ми можемо зберігати ваші дані довше, якщо обґрунтовано прогнозуємо, що нам це може знадобитися для встановлення чи здійснення наших юридичних вимог чи захисту від юридичних вимог.
Коли ми видаляємо ваші дані відповідно до наведених вище правил, ми видаляємо їх з наших оперативних баз даних. Ваші дані не видаляються спеціально з технічних резервних копій, які зашифровані та захищені; вона видаляється назавжди, коли ці резервні копії видаляються відповідно до загальних параметрів процесу резервного копіювання.

Які цілі збирання та використання персональних даних
  • Ми використовуємо ваш логін та пароль, щоб дозволити вам увійти на веб-сайт.
  • Якщо ви дозволили нам це зробити під час реєстрації на веб-сайті, ми також використовуємо вашу електронну адресу для надсилання вам наших інформаційних бюлетенів.
  • Ми використовуємо ваше ім'я, організацію та назву, надані для цього під час реєстрації на веб-сайті для маркетингових та дослідницьких цілей.
  • Коли ви користуєтесь нашим веб-сайтом на замовлення свого роботодавця, ми використовуємо ваші дані, щоб повідомити вашому роботодавцю, що ви пройшли обраний курс.
  • Псевдонімізована агрегована інформація використовується для контролю обслуговування споживачів та оцінки ефективності веб-сайту.
  • Ми також можемо використовувати Ваші персональні дані у випадках та способами, передбаченими чинним законодавством та запитами офіційних органів.
  • Ми використовуємо файли cookie для цілей, описаних нижче, у розділі "Політика щодо cookie"
Чи можете ви відмовитись надавати нам ваші персональні дані

Звичайно. Але якщо ви вирішите не надавати нам ваші персональні дані чи надавати підроблені дані, ми не зможемо підключити вас до тих курсів, які ваш роботодавець замовив для вас, або надати вам обслуговування клієнтів, інформаційні бюлетені чи інші послуги. Якщо ви відмовитесь надавати дані під час реєстрації профілю, ми не зможемо створити ваш профіль.

Які ваші права щодо ваших даних
  • Ви маєте право знати, які дані про вас ми маємо, які джерела цих даних (якщо вони не були надані вами), чи передані вони третім особам та імена цих сторін. Ви маєте право отримувати свої дані в структурованому, загальновживаному та машиночитаному форматі.
  • Якщо ви виявите, що деякі дані є неточними або відсутніми, ви можете вимагати від нас виправлення чи доповнення даних.
  • Ви можете зажадати блокування чи видалення своїх даних, якщо ви вважаєте, що їх обробка є незаконною або необґрунтованою або ви просто не хочете більше обробляти її.
  • Якщо ви вважаєте, що ваші права на захист даних порушені, ви маєте право подати скаргу до контролюючого органу або до суду.
  • Ви також маєте всі інші права, передбачені Загальним положенням про захист даних та національним законодавством.
Для здійснення своїх прав вам потрібно написати на info@coloris.com.ua. Перш ніж відповісти на ваш запит, щоб переконатися, що ми не передаємо ваші дані іншій особі, ми попросимо надати підтвердження вашої особи.

Ми можемо відхилити ваш запит, лише якщо ми зобов'язані це зробити відповідно до закону. У цьому випадку ми намагатимемося задовольнити вас, наскільки нам дозволено, наприклад, блокуючи вашу інформацію замість видалення.

Ви можете видалити свій акаунт у будь-який момент. У цьому випадку ми видалимо ваші реєстраційні дані (ім'я, електронна пошта, назва організації та посаду, країна, телефон та зображення профілю). Технічні журнали дій у рамках ваших дій на сайті не видаляються, але їх ідентифікаційний маркер не буде пов'язаний з будь-якими даними, що дозволяють ідентифікувати вас.

Сторони, яким може бути наданий доступ до ваших персональних даних

Якщо ви користуєтесь нашим веб-сайтом за запитом свого роботодавця, ваш роботодавець отримає доступ до даних про фактичну реєстрацію на веб-сайті та про вашу навчальну ефективність, включаючи факт проходження курсу та ваш "бал" (якщо курс передбачає для оцінок).

Ми можемо використовувати служби Google Analytics, які збирають та обробляють дані про те, як ви використовуєте наш веб-сайт. Google Analytics не отримує від нас жодних даних, які особисто ідентифікують вас як фізичну особу (ім'я, електронна адреса, адреса доставки). Докладніше див. У політиці Google "Як Google використовує дані, коли ви використовуєте сайти чи програми наших партнерів".

Треті сторони, які надають нам ІТ-послуги (зберігання даних, обробка даних, резервне копіювання даних тощо) або маркетингові послуги електронної пошти, можуть отримати доступ до ваших даних у межах, необхідних для належного надання їх послуг. Ми зобов'язуємось співпрацювати лише з провайдерами, які мають достатню систему захисту даних і надають відповідні гарантії.

Також ми зобов'язані надати ваші персональні дані офіційним органам у випадках, передбачених законодавством, наприклад, для цілей кримінального розслідування.

Питання безпеки

Ми використовуємо різні технології безпеки для забезпечення безпеки ваших особистих даних. Ми пропонуємо безпечний "https" доступ до нашого веб-сайту. Крім того, ми регулярно проводимо моніторинг наших систем з метою виявлення вразливості та / або атак. Однак зауважте, що незважаючи на перелічені вище заходи, ми не можемо гарантувати повну безпеку вашої особистої інформації. Тому ми наполегливо рекомендуємо також вжити всіх можливих заходів безпеки.

Зауважте, що якщо ви отримуєте доступ до нашого веб-сайту через спільний пристрій або пристрій у публічному просторі (наприклад, бібліотека чи Інтернет-кафе), певна інформація може бути доступна і тим особам, які користуються цим пристроєм після вас. Якщо ви використовуєте відкриту мережу Інтернет (наприклад, відкритий Wi-Fi), передані дані можуть бути доступними для інших користувачів цієї мережі. Ми не несемо відповідальності за ваше перехоплення даних у цих випадках.

Ваш пароль важливий для безпеки вашого облікового запису. Ми наполегливо рекомендуємо використовувати унікальні літери, цифри та символи та ніколи не розголошувати нікому пароль свого облікового запису. Якщо ви вирішили поділитися своїми обліковими даними (логіном, паролем) іншій стороні, пам'ятайте, що ви несете повну відповідальність за всі дії, які відбуваються у вашому обліковому записі, включаючи юридично обов'язкові дії, які були здійснені у вашому обліковому записі від вашого імені. Якщо ваші повноваження стануть відомі третій стороні проти вашої волі, будь ласка, повідомте про це негайно, щоб ми могли вжити заходів.

Зміни в політиці конфіденційності

Політика конфіденційності час від часу може бути переглянута. Ви зобов'язані періодично перевіряти цю сторінку на наявність таких змін. Якщо під час такої редакції ми внесемо істотні зміни у спосіб збору та використання ваших персональних даних, ми повідомимо вас, розмістивши повідомлення про такі зміни на нашому веб-сайті та / або повідомивши вас електронною поштою, якщо ви його надали.

ПОЛІТИКА COOKIE

Ми використовуємо "файли cookie", щоб відрізнити вас від інших користувачів та покращити ваш досвід. Ви можете налаштувати веб-браузер на відмову від файлів cookie або попередження про надсилання файлів cookie. Якщо ви це зробите, зауважте, що деякі частини нашого веб-сайту можуть не працювати належним чином.

Що таке cookie?

Файли cookie - це невеликі текстові файли, які завантажуються на ваш пристрій веб-сайтами, які ви відвідуєте, і які дозволяють веб-сайту розпізнавати ваш пристрій. Вони зберігаються кожним браузером окремо і містять інформацію про те, як ви використовуєте веб-сайт. Потім файли cookie надсилаються назад на початковий веб-сайт при кожному наступному відвідуванні.

Як ми використовуємо файли cookie?

Коли ви просто переглядаєте наш веб-сайт без реєстрації, кукі-файли дозволяють нам бачити, які статті, інструменти та теми найбільше цікавлять вас - і в подальшому вдосконалювати наш сайт, щоб зробити його кориснішим та цікавішим.

Файли cookie дозволяють увійти на сайт та залишатись увійшли в систему. Вони дозволяють нам "запам'ятати" вас, а не запитувати ваш логін та пароль наступного разу, коли ви відвідуєте наш сайт

Файли cookie дозволяють відстежувати ваш навчальний процес: вони «пам'ятають», які класи ви вже пройшли.

Ми також використовуємо файли cookie для таких загальних цілей:

  • забезпечити подання вмісту з нашого сайту найбільш ефективно для вас та для вашого комп'ютера;
  • зберігати налаштування пошуку, щоб позбавити вас від повторного введення їх під час кожного нового пошуку;
  • запобігати шахрайській діяльності та покращити безпеку;
  • виконувати законодавчі та нормативні вимоги.
Який тип файлів cookie ми використовуємо?

Сесійні файли cookie : файли cookie, які дозволяють нам пов'язувати ваші дії лише під час сеансу роботи в браузері. Вони видаляються, коли ви закриваєте веб-переглядач. Вони включають:

Чи їх ми використовуємо?
  • ефективні файли cookie (вбудовані файли cookie, які допомагають ідентифікувати тип вашого веб-переглядача та регулювати спосіб відображення вмісту до налаштувань браузера, щоб швидше завантажувати вміст тощо);
  • функціональні файли cookie, які запам'ятовують вашу бажану валюту та мову, тому не потрібно встановлювати їх знову на кожній сторінці;
  • файли cookie безпеки, які пам'ятають, що ви ввійшли під час сеансу.

Постійні файли cookie : файли cookie, які зберігаються на вашому пристрої протягом певного періоду часу, визначеного у файлі cookie (стійкі файли cookie). Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте наш сайт. Вони допомагають сайту запам'ятати вибір, який ви робите: ваші мовні настройки, розмір тексту. Ці файли cookie допомагають покращити вашу роботу сайту, надаючи більш персоналізовану послугу.

Файли cookie Google Analytics : вони надають статистичний аналіз, який допомагає нам зрозуміти, як люди використовують наш сайт. Ці файли cookie збирають інформацію в анонімній формі. Приклади інформації, зібраної Google Analytics: кількість відвідувачів сайту, країни та місця, з яких відвідувачі зайшли на сайт, скільки часу кожен відвідувач провів на сайті, тип браузера, який відвідувач використовував, та сторінки, які вони відвідували.

Ви можете відмовитись надавати нам цю інформацію, якщо бажаєте, не впливаючи на ваш досвід нашого сайту. Для отримання додаткової інформації про Google Analytics, зокрема про те, як ви можете керувати своїми налаштуваннями та відмовитися від цієї функції, відвідайте Довідку Google Analytics: Захист своїх даних .

Інші сторонні файли cookie . Ми можемо працювати з іншими веб-сайтами, які можуть встановлювати власні файли cookie. Ми не контролюємо використання файлів cookie на цих сайтах. Ви можете самостійно блокувати або видаляти файли cookie, змінивши налаштування свого веб-переглядача. Блокування цих файлів cookie навряд чи вплине на ваш досвід роботи на нашому веб-сайті.

Детальніше про те, що таке файли cookie, їх типи та керування, див. На веб-сайті "Все про куки" .

Як змінити налаштування файлів cookie?

Якщо ви не хочете, щоб ваш веб-переглядач більше зберігав файли cookie - або деякі певні види cookie-файлів, або якщо ви хочете видалити раніше збережені файли cookie або змінити інші налаштування, більшість сучасних браузерів дозволять вам видаляти файли cookie, блокувати файли cookie або виберіть, які файли cookie зберігатимуться в майбутньому.

Подивіться на функцію "довідки" браузера, щоб дізнатися, як це зробити. Або перегляньте деталі, як керувати файлами cookie в основних веб-браузерах:
Зауважте, що якщо ви зміните налаштування свого веб-переглядача, щоб заблокувати всі файли cookie, ви не зможете отримати доступ до всіх або частин нашого веб-сайту.